Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 27. februar 2011

Sjokoladefromasj


5 plater gelantin  -  bløtlegges 5-10 minutter

3 egg
3 ss sukrin- piskes til eggedosis

1 liten pakke fløte
2 ss sukrin
2 ss kakao - piskes til stiv krem

Smak evt. til med litt sterk kaffe om du ønsker det, eller noen dråper stevia etter ønsket smak.

Ha eggedosisen i gelantinen, bland så med kremen ha i en fin skål eller porsjonsskåler og avkjøl.

Serveres som den er eller med et par bringebær og litt pisket krem.

Uten bringebær og krem til pynt inneholder hele denne porsjonen 10,42 karber

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar