Frokost: "kaffemocca" Laget av 2 ts kaffe,1 ts kakao, 25 gr smør, 2 dl kokt vann og 1 eggplomme + 1 ts splenda. Nam,nam dette smaker himmelsk og metter lenge.
Lunsj: Pizzasnurrer laget av pizzabunnen som du finner her på bloggen, fylles med 1/2 glass tacosaus fra landlord, kjøttdeig ,løk, paprika, minimais og litt ost. Ruller sammen og kutter i biter på ca 2 cm tykke, legger de på bakeplata, drysser på ost og steker til osten er godt smeltet. Spises som mellommåltid alene, som middag med salat og er ypperlige til å ha i matpakka:-)
Middag/kvelds: "pasta" bolognes. Lager kjøttsaus av kjøttdeig, bacon, hermetisk tomat, løk, hvitløk,chili,tomatpure og krydder etter eget ønske. "pasta" lages av squash revet med juliennejern lagt i et dørslag i 15-30 min med saltdryss over( for å renne av) og kokes i 1-2 min.
Når måltider er bestemt så er jo halve jobben gjort. Jeg liker å ha mat i kjøeskapet som det bare er til å varme opp i travle tider. Så pizzasnurrer blir ofte laget her i huset.
Lunsj: Pizzasnurrer laget av pizzabunnen som du finner her på bloggen, fylles med 1/2 glass tacosaus fra landlord, kjøttdeig ,løk, paprika, minimais og litt ost. Ruller sammen og kutter i biter på ca 2 cm tykke, legger de på bakeplata, drysser på ost og steker til osten er godt smeltet. Spises som mellommåltid alene, som middag med salat og er ypperlige til å ha i matpakka:-)
Middag/kvelds: "pasta" bolognes. Lager kjøttsaus av kjøttdeig, bacon, hermetisk tomat, løk, hvitløk,chili,tomatpure og krydder etter eget ønske. "pasta" lages av squash revet med juliennejern lagt i et dørslag i 15-30 min med saltdryss over( for å renne av) og kokes i 1-2 min.
Når måltider er bestemt så er jo halve jobben gjort. Jeg liker å ha mat i kjøeskapet som det bare er til å varme opp i travle tider. Så pizzasnurrer blir ofte laget her i huset.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar