Frokost: 2 speilegg med 4 skiver jarlsberg som smelter på egget og 1 avokado i biter som ligger over og blir lun og god. Avslutter det hele med en kopp kaffe med 1 ts splenda og ca 50 gr fløte.
Lunsj: Blir det samme som frokost. Men lager da proteinkaffe til. Oppskrift på det finner du et annet sted i bloggen.
Middag/kvelds: "pasta" bolognes. Lager kjøttsaus av kjøttdeig, bacon, hermetisk tomat, løk, hvitløk,chili,tomatpure og krydder etter eget ønske. "pasta" lages av squash revet med juliennejern lagt i et dørslag i 15-30 min med saltdryss over( for å renne av) og kokes i 1-2 min.
Lunsj: Blir det samme som frokost. Men lager da proteinkaffe til. Oppskrift på det finner du et annet sted i bloggen.
Middag/kvelds: "pasta" bolognes. Lager kjøttsaus av kjøttdeig, bacon, hermetisk tomat, løk, hvitløk,chili,tomatpure og krydder etter eget ønske. "pasta" lages av squash revet med juliennejern lagt i et dørslag i 15-30 min med saltdryss over( for å renne av) og kokes i 1-2 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar