2 små eller 1 stort blomkål
2-3 ts Johannesbrødkjernemel - JBK
2 fedd hvitløk
0.5 ts sambalolek
ca 2-3 dl fløte
100 gr ost
salt, pepper, malt muskattnøtt
Start med å dele blomkålen i 2, skjær så i tynne skiver, foredeles i en ildfastform, bland inn krydder,JBK og hvitløk, ha på fløte. Jeg pleier å helle på til jeg ser fløten komme opp i kanten til blomkålen, ikke over, bare skimte fløten ghjennom blomkålen liksom. Ha på aluminiumsfolie, stek nederst i ovnen 220 grader 45 -60min, siste 15-20 min tar jeg av folien og har på osten.Nam,nam dette er digg, har lurt mange med dette, de tror det er poteter de spiser.
Blomkål har ca.2,3 karber pr 100 gr rå vare
2-3 ts Johannesbrødkjernemel - JBK
2 fedd hvitløk
0.5 ts sambalolek
ca 2-3 dl fløte
100 gr ost
salt, pepper, malt muskattnøtt
Start med å dele blomkålen i 2, skjær så i tynne skiver, foredeles i en ildfastform, bland inn krydder,JBK og hvitløk, ha på fløte. Jeg pleier å helle på til jeg ser fløten komme opp i kanten til blomkålen, ikke over, bare skimte fløten ghjennom blomkålen liksom. Ha på aluminiumsfolie, stek nederst i ovnen 220 grader 45 -60min, siste 15-20 min tar jeg av folien og har på osten.Nam,nam dette er digg, har lurt mange med dette, de tror det er poteter de spiser.
Blomkål har ca.2,3 karber pr 100 gr rå vare
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar