Jeg lager alltid tackrydder selv, da det du kjøper inneholder mye sukker og salt. Lager du selv bestemmer du jo også selv hvor sterkt du vil ha det. Her i huset liker vi hot mat, så da blir det littekstra chilipulver i. Jeg kjøper det meste av krydderet i innvandrerbutikkene da de har godt utvalg og det er som regel billigere også.
2 ts paprikapulver
2 ts oregano
1 ts chilipulver
2-3 ts cumin
0.5-1 ts salt
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts løkpulver
1/2 ts koriander
evt. litt sukrin
Bland alt og oppbevar på en tett boks. Jeg pleier å lage en stor porsjon så er det bare til å ta til når en trenger det, holder seg lenge i en tett boks.
2 ts paprikapulver
2 ts oregano
1 ts chilipulver
2-3 ts cumin
0.5-1 ts salt
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts løkpulver
1/2 ts koriander
evt. litt sukrin
Bland alt og oppbevar på en tett boks. Jeg pleier å lage en stor porsjon så er det bare til å ta til når en trenger det, holder seg lenge i en tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar