Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 24. februar 2011

Fett og muskler

Jeg har flere ganger  havnet i diskusjon  om muskler blir til fett igjen når treningen opphører eller når vi blir eldre og svaret på dette er nei. Fett og muskler er to forskjellige typer vev og  derfor vil ikke muskler kunne omdannes til fett.
Noen ganger kan det imidlertid virke som om det gjør det. Årsaken er at du begynner å miste muskelmasse når du kommer inn i 30-årene, særlig hvis du ikke trener styrke.  Dette kan senke kroppens forbrenning med 3 prosent per tiår. Fettet har også en tendens til å dukke opp på steder der du tidligere hadde muskler, som på baksiden av armene.  ( grevinneheng, gjelder særlig for damer:-(

At muskler ikke dukker opp av seg selv, er noe de av oss fleste vet. Og det krever ofte hard trening og selvdisiplin for å oppnå de resultatene en ønsker.

I tillegg må du spise sunt og variert, og sørge for å få i deg nok muskeloppbyggende næringsstoffer
som for eksempel proteiner. Så da er jo saken grei, begynn å trene styrke alle sammen. Det er bra for kropp og sjel.

Du trenger ikke løpe avgaårde til de store treningssenterene om du ikke liker å stå der å "pumpe" jern sammen med de store gutta. Går fint ann å trene hjemme også. I starten trenger du ikke invistere i så mye utstyr heller. Start med noen tomflasker fylt med vann og øk på med vekter ettervert, bruk stuegulvet til knebøy, utfall og situps. Spisestolen til bakvente armhevinger etc.... bruk fantasien. Start i dag:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar