Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 3. juli 2011

Tomatsalat

Ja vet igrunnen ikke om jeg trenger å legge ut noen opskrift på det, for det er vel ikke noen oppskrift, men mer en smaksak. Min tomatsalat pleier å ble veldig enkel.

Tomat
rødløk
fetaost
basilikum
bittelitt balsmicoeddic

Skjær tomat og løk i skiver og dander på et fat, dryss over godt med fetaost, pynt med basilikum og noen dråper balsamicoeddik. Kan evt. dryppe over en god olje også.

4 kommentarer:

 1. Du er så flink til å vise hva du lager av mat. Jeg spiser mye slikt jeg også og tenker ofte at jeg skulle ha tatt bilde maten. Men da er det oftest for sent. Maten ligger da i magen :-)
  Jeg er innom deg hver dag :-)

  SvarSlett
 2. Hei pauladesigne, så koselig at du titter innom. Om det er en liten trøst, så glemmer jeg også å ta bilder noen ganger:-)He,he... Ha en fine dag.

  SvarSlett
 3. Dette både så og hørtes godt ut.
  Det skal jeg jammen prøve.
  Takk skal du ha.....

  SvarSlett
 4. Hei Sanna, Ja dette er enkelt og kjempegodt. Passer til mye og er fin som en del av tapas bordet om du pleier å lage det:-)

  SvarSlett