Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 31. juli 2011

Meny dag 3

Frokost: Mykt eggesmør med følge
3 hardkokte egg, 40 gr smelta smør, 10 gr vårløk, salt,pepper
35  gr strandaskinke, 20 gr rucola
Kok eggen og avkjøl, smelt smøret, skrell og hakk eggene i biter, rør inn i smøret, smak til med salt, pepper og rør inn vårløk, Sett kaldt, gjerne natten over eller  bare en liten stund i kjøleskap til det får ”satt” seg litt.
Serveres med strandaskinke og rucolasalat
Totalt: 1,78  karber

Lunsj:
Pannekake med fyll
1 egg og 1 ss fløte, vispes sammen og stek 1 stk pannekake i smør
Fyll pr pannekake:
50 gr skinke, 50 gr graddost, 50 gr tomat, 30 gr salat, 10 gr rødløk, 10 gr majones, 30 gr rød paprika som snack
Totalt  4,08 karber

Middag: Grønnsakwok med ovnstekt laks
1 stk laksefilet – 150 gr
100 gr Squash,40 gr  løk, 40 gr paprika, 25 gr bønnespirer, 50 gr brokkoli, 40 gr sukkererter, 50 gr blomkål
Totalt: 10,16  karber

40 gr fløte fordelt utover dagen til kaffi = 1,16 karber
Totalt for hele dagen  17,18 karber


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar