Frokost: Mykt eggesmør med følge
3 hardkokte egg, 40 gr smelta smør, 10 gr vårløk, salt,pepper
35 gr strandaskinke, 20 gr rucola
Kok eggen og avkjøl, smelt smøret, skrell og hakk eggene i biter, rør inn i smøret, smak til med salt, pepper og rør inn vårløk, Sett kaldt, gjerne natten over eller bare en liten stund i kjøleskap til det får ”satt” seg litt.
Serveres med strandaskinke og rucolasalat
Totalt: 1,78 karber
Lunsj:
Pannekake med fyll
1 egg og 1 ss fløte, vispes sammen og stek 1 stk pannekake i smør
Fyll pr pannekake:
50 gr skinke, 50 gr graddost, 50 gr tomat, 30 gr salat, 10 gr rødløk, 10 gr majones, 30 gr rød paprika som snack
Totalt 4,08 karber
Middag: Grønnsakwok med ovnstekt laks
1 stk laksefilet – 150 gr
100 gr Squash,40 gr løk, 40 gr paprika, 25 gr bønnespirer, 50 gr brokkoli, 40 gr sukkererter, 50 gr blomkål
Totalt: 10,16 karber
40 gr fløte fordelt utover dagen til kaffi = 1,16 karber
Totalt for hele dagen 17,18 karber
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar