Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 14. juli 2011

Oppsumering av leverrens

Ja da var det over. Gikk faktisk veldig greit. Ikke noe ubehag av noe slag. Jeg startet dagen igår med en god kyllingsalat til frokost og lunsj. Spiste meg mett og god først kl 9.00 og så kl 14.00 hadde kaffe med fløte til begge måltidene ca. 10-15 gr fløte pr.kopp. Etter klokken 14.00 drakk jeg bare så mye vann at jeg ikke var tørst. Så i 18-19 tiden inntok jeg det første glasset med saltblanding ( ærk) grua meg alt til neste glass 2 timer senere. Men så "juksa" jeg litt. Tok 1 stk ifa rett etter inntak av saltblanding og da gikk det bedre. Ved leggetid i 22-23 tiden presset jeg en rød grapefrukt slik at jeg hadde 1,5 dl juice, blandet dette med 1 dl olivenolje, grua meg litt til denne blandingen, men den var ingenting iforhold til saltet. Dette drakk jeg på sengekanten og la meg starks ned på høyre side og lå slik i 20 min, he,he.... sovna før det. Sov faktisk godt hele natten. Våkna rett før 6 og sto da opp og drakk et nytt glass med salt. Da gikk det ikke lenge før jeg måtte på do, dette spylte jeg rett ned uten "jakt" på gallestener. Gikk på do et par ganger til før jeg inntok neste saltblanding klokken 8.00 som var den siste:-))

Så totalt gikk jeg vel på toalettet 5-6 ganger tror jeg, glemte å telle. Så sum,sum sumarum, dette var ikke værre enn at jeg skal ta en runde til om ca 1 måned. 

Jeg ble så fasinert av Hilde på bloggen til Trine som tok bilde av "fangsten" at jeg gjør det samme.


Her er noe av "fangsten" de er faktisk på størrelse med erter.

5 kommentarer:

 1. næææ, så spennende. Dette bare må jeg prøve når jeg kommer hjem.
  For en fangst :-)

  SvarSlett
 2. Ja det kan man si. Vurderte leeeenge om jeg skulle ta vare på fangsten eller bare la den gå med i dragsuget, men ble så "imponert" eller sjokket av det, at jeg fant ut at dette måtte vises. Skal ta meg en ny renserunde om 3-4 uker. T.o.m. den bedre halvdelen min ble så fasinert av disse klumpene at han som aldri ville ta noe slikt mer ette den gangen jeg lurte han med på en C24 rens, tar leverrens nå dette døgnet:-)) Så lykke til med din "fangst" håper du skriver om din erfaring.

  SvarSlett
 3. Har du merker noe på forbrenningen etterpå? Gikk du rett på leverrens, eller renser du kroppen på noen måte først?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tone, jeg spiste kun litt lettere mat som salater og kylling etc.... så gjorde ikke mer forberedelser enn det. Nå er det jo en stund siden jeg tok dette, og er inne på tanken om å gjøre det igjen nå, men må jo ha fridag og ingen planer for dagen for å gjennomføre. Merket at jeg følte meg lettere, men om dette har noe med å fremme forbrenningen tviler jeg på, mer for å rense ut avfallsstoffer som har hopet seg opp i kroppen.

   Slett
  2. Takk for svaret :) Jeg ble anbefalt av en dame å ta en slik leverrens når jeg fortalte at jeg hadde lav forbrenning.. Så jeg tenkte å prøve på det.. Men så googler jeg litt da, og ser at flere anbefaler å ta en "markkur" og en nyrerens først.. Så jeg er litt inne på den tanken :)

   Slett