170 gr kål
95 gr gulrot
20 gr vårløk
35 gr stangselleri
150 gr majones
150 gr creme fr.
1-2 ts hvitvinseddik
salt,pepper, sambalolek
Finsnitt kål, stangselleri,vårløk, riv gulrot på råkostjernet. Bland sammen cf og majones, smak til med det du måtte ønske av krydder og bland så inn grønnsakene. Kan med fordel stå en stund i kjøleskap å "trekke" til seg smaker. Dette passer godt som tilbehør til grillmaten.
Denne porsjonen inneholder 19,44 karber, holder til 3-4 personer
95 gr gulrot
20 gr vårløk
35 gr stangselleri
150 gr majones
150 gr creme fr.
1-2 ts hvitvinseddik
salt,pepper, sambalolek
Finsnitt kål, stangselleri,vårløk, riv gulrot på råkostjernet. Bland sammen cf og majones, smak til med det du måtte ønske av krydder og bland så inn grønnsakene. Kan med fordel stå en stund i kjøleskap å "trekke" til seg smaker. Dette passer godt som tilbehør til grillmaten.
Denne porsjonen inneholder 19,44 karber, holder til 3-4 personer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar