Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 3. juli 2011

Coleslaw

170 gr kål
95 gr gulrot
20 gr vårløk
35 gr stangselleri
150 gr majones
150 gr creme fr.
1-2 ts hvitvinseddik
salt,pepper, sambalolek

Finsnitt kål, stangselleri,vårløk, riv gulrot på råkostjernet. Bland sammen cf og majones, smak til med det du måtte ønske av krydder og bland så inn grønnsakene. Kan med fordel stå en stund i kjøleskap å "trekke" til seg smaker. Dette passer godt som tilbehør til grillmaten.


Denne porsjonen inneholder 19,44 karber, holder til 3-4 personer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar