Mens jeg ryddet og vasket i kjøleskapet mitt i morges kokte jeg rømmegrøt. Var såååå lenge siden jeg hadde hatt det og den skal jo koke i 5-10 min etter at alt e tatt oppi. Så det var derfor jeg fikk tid til å gå igjennom kjøleskapet på morningen. Har ellers ikke tid til slike ting da:-)
Men rømmegrøt ble det + en kopp kaffe og fløte. Klarte ikke å drikke opp hele kaffekoppen, da jeg ble så mett. Dette spiste jeg ca kl 6.45 så nå kl. 12.00 har jeg hatt en kopp med fløte + et par stenger med graddost og er stappmett igjen. Så nå blir det vel ikke mer mat på meg før til kvelden. Grøten serveres med kanel, sukrin og meierismør.
Oppskrift:
3 dl rømme
1,5 dl fløte
1,5 dl vann
1-2 ts johannesbrødkjernemel
1 klype salt
Kopp opp rømmen på svak varme, la koke et par minutter.
Bland så JBK med fløte eller vann og rør inn i rømmen, ha i resten og rør til det koker.
La koke på svak varme i 5-10 min.
Dette er til 2 porsj. og det metter masse.
Men rømmegrøt ble det + en kopp kaffe og fløte. Klarte ikke å drikke opp hele kaffekoppen, da jeg ble så mett. Dette spiste jeg ca kl 6.45 så nå kl. 12.00 har jeg hatt en kopp med fløte + et par stenger med graddost og er stappmett igjen. Så nå blir det vel ikke mer mat på meg før til kvelden. Grøten serveres med kanel, sukrin og meierismør.
Oppskrift:
3 dl rømme
1,5 dl fløte
1,5 dl vann
1-2 ts johannesbrødkjernemel
1 klype salt
Kopp opp rømmen på svak varme, la koke et par minutter.
Bland så JBK med fløte eller vann og rør inn i rømmen, ha i resten og rør til det koker.
La koke på svak varme i 5-10 min.
Dette er til 2 porsj. og det metter masse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar