Igår laget jeg en kjempegod kyllingsuppe. Enkel og fort gjort. Smakte himmelsk godt og luktet fantastisk huset. Mannen sa at det luktet dyr restaurant:-))
Du trenger:
7 dl vann
2 terninger hønse buljong
2-3 kyllingfileter
25 gr rød paprika
30 gr sukkererter
50 gr rødløk
30 gr vårløk
50 gr brokkoli
3 fedd hvitløk - 10 gr
15 gr persille
2 ts fransk sennep
1 ts sambalolek
olje til steking
3 dl fløt
Kok opp vann og hønsebuljong, ha i kyllingfilet, skru ned plata og la de trekke 10-15 min. Mens filetene ligger i krafta gjør du klar de andre grønnsaken. Her kan du ta hva du har og liker. Kutt i biter eller strimle de aktuelle grønnsaken, surr de blanke i litt olje. Når filetene er ferdige tar du dem opp av kraften og kutter i biter eller strimler kjøttet. Ha så fløte , sambalolek og sennep i krafta, kok opp. Ha så i kylling og grønnsaker, smak evt, til med salt og pepper. Serveres slik den er eller med sprøstekt bacondryss over.
Ca 25 karber i hele suppa
Tuuusen takk for en kjempe flott oppskrift!! Jeg tilsatte litt andre ingridienser også, men tok utgangspunkt i din. Dra du hjem for en sinnsjukt god suppe! Vi har heldigvis mer igjen, så det blir kyllingsuppe til lunsj i morgen;D
SvarSlettJeg kommer til å legge ut min egen vri på Suppen på min blogg i løpet av de neste dagene, og linker tl din blogg. ;) NAM!!
Ja denne suppa er enkel og kjempegod. Å man kan putte i hva man haver egentlig:-) Litt sitrongress er også nydelig oppi.
SvarSlett