Frokost: Eggerøre med spekeskinke og CF salat
2 egg, 1 ss gressløk, 3 ss vann. Smør til steking
50 gr spekeskinke – jeg brukte strandaskinke
100 gr CF, 25 gr isbergsalat, 25 gr rød paprika, 30 gr agurk, 30 gr stilkselleri, 5 gr vårløk
Totalt 4,6 karber
Totalt 5,15 karber
Middag: Kyllingfilet med blomkål / brokkoligrateng med bacon og ost
1 stk kyllingfilet
1 blomkål, ½ brokkoli, 100 gr revet jarlsberg, 0,5-1 dl fløte, 100 gr bacon i terninger
Salt og pepper
Kok opp 1 blomkål og ½ brokkoli, hell så av vannet, mos lett med en moser eller stavmikser ha i 1 ss smør og fløte til passe konsistens 0,5-1 dl, stek ternet bacon sprøtt, dette kan gjøres på bakepapir i stekeovnen mens grønnsakene koker. Rør bacon inn i mosen og halvparten av osten. Ha alt over i en ildfast form, dryss på resten av osten og stek i ovnen på 200 grader i ca 20-30 min
Totalt 7 ,99 karber
p.s. grønnsakgratengen deles på flere det har jeg tatt hensyn til i utregningen av karber.
I dag har jeg kuttet ut fløte i kaffien da jeg hadde lyst på grateng med fløte i til middag.
Totalt for hele dagen 17,72 karbohydrater
Energi: 2442 kcal 73% fett – 24% proteiner – 3 % karbohydrater
så flott meny du lager. Kan jeg legge menyen til på min blogg med link til din?
SvarSlettTakker for fine ord, selvfølgelig kan du legge den ut på din blogg om du vil det. Bare koselig:-)) Er jo bare hva jeg spiser iløpet av en dag på induksjon og ikke en fasit
SvarSlett