Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 11. juli 2011

Dill dall laks

Jeg laget en supergod frokost/lunsj igår. Den besto av dill, røyke laks, egg og fløte. Takker bloggen kropp i balanse for oppskriften og for at jeg fikk lov å legge den ut på min side.

Du trenger små ildfaste former.

Dill - etter ønkset
Laks - 25 gr
Egg - 1 egg
Fløte - 50 gr

Stekes i vannbad 10-15 min

Start med å legge dill i bunnen av formen, legg så på laks i mindre biter, "kakk" et egg og ha over, plommen skal være hel. Fyll så opp med fløte.

Stekes i vannbad 180 grader midt i ovnen ca 10-15 min.

1 porsj. inneholder 1,66 karber

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar