130 gr malte sesamfrø
85 gr philad.ost
1/2 dl fløte
1/2 dl olje
15 gr smør
10 gr fiberhusk
1 ts bakepulver
Topping: 20 gram hakka oliven, maldon fingersalt ,oregano, finhakka basilikum
Mos sammen ost,fløte,olje, smør og fibehusk med en stavmikser. Rør så inn malte sesamfrø og bakepulver. Jeg stekte mitt brød i en rund form på 22 cm.
Ha deigen i formen, dytt nedi oliven, skvett over litt god olje, dryss på oregano, salt og basilikum.
Stek på rist 180-200 grader nederst i ovnen 20-25 min.
Hele dette brødet har 12,49 karber
85 gr philad.ost
1/2 dl fløte
1/2 dl olje
15 gr smør
10 gr fiberhusk
1 ts bakepulver
Topping: 20 gram hakka oliven, maldon fingersalt ,oregano, finhakka basilikum
Mos sammen ost,fløte,olje, smør og fibehusk med en stavmikser. Rør så inn malte sesamfrø og bakepulver. Jeg stekte mitt brød i en rund form på 22 cm.
Ha deigen i formen, dytt nedi oliven, skvett over litt god olje, dryss på oregano, salt og basilikum.
Stek på rist 180-200 grader nederst i ovnen 20-25 min.
Hele dette brødet har 12,49 karber
Hei Anne May, alt dette fås kjøpt i dagligvaren utenom fiberhusk eller husk, det er bare de største butikkene eller helsekosten som har. Kan også kjøpes på nettet. Lykke til med testing av oppskriftene.
SvarSlettMasse lykke til med bakinga:-)) Håper de faller i smak hos deg også:-))
SvarSlettSå kjekt da Anne May at de falt i smak. Ønsker deg lykke til med kakebaking og da:-))
SvarSlettHeisann, ingen ovner er like, så da er nok din ovn sterkere i varmen enn min. Brukte du varmluft, så kan du senke steketemp. og tid. Bedre lykke neste gang. De skal bli sprø derfor den lange steketiden.
SvarSlett:-)Så bra da. Øvelse gjør mester:-)
SvarSlett