Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 25. juli 2011

Mandagen kom den

Ja så var det mandag 25 juli og jeg skulle jo startet opp med Atkins induksjon for fullt.
 Men så skjer jo det som ikke skal skje.......... jeg blir syk :-( Snufser, harker, hoster og har feber.
Så spiser igrunnen kun det jeg har lyst på ( av lavkarbo) og det er ikke mye. Føler meg skikkelig elendig og kryper godt under dyna X fingrene for at det blir kortvarig. Venta på det igrunnen, da den bedre halvdel ble syk før helgen og har hostet og harket med feber i dagesvis, så jeg har jo gått i det på en måte. Men ikke noe annet å gjøre enn å pleie seg selv. Har bøtta innpå med C-vitamin, sitronvann og fenumax etc... takler jo ikke å bli syk. Så de av dere som ventet på en oppfølging av menyen på Atkins Induksjon, beklager, dere får smøre dere med tålmodighet og gi meg litt tid til å bli frisk eller iallefall få stablet meg på bena igjen og få matlysten tilbake. Men jeg lover at jeg skal komme sterkt tilbake:-)  


6 kommentarer:

 1. Nettopp vært gjennom det samme selv... kjedelig! God bedring :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Jeanett:-))

  SvarSlett
 3. God bedring, søtnos!

  SvarSlett
 4. Takk,takk søte du. Er pottetett og feber, synes virkelig synd på meg selv nå for tida:-))

  SvarSlett
 5. Går det bedre med deg nå?
  Håper du er bedre. Det er ikke gøy å være syk.

  SvarSlett
 6. Takker for omtanken:-) Ja formen er stigende, men hoster og harker meg gjennom dag og natt:-( Blir jo så rastløs når jeg ikke får fungert skikkelig.

  SvarSlett