Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 25. mars 2011

Så var det fredag igjen

Da var det enda en ny fredag. Snart bare fredager jo:-) Gid hadde det vært så vel for en periode iallefall.
Jeg har som sagt avtale  med YoYo om veiieng på fredager og da var det bare til å krype opp på vekta idag tidlig når jeg sto opp. Denne gangen stoppet den på 71,0 kg så det er 0,1 kg ned fra sist fredag. Ned er ned:-) Skriver 0,1 kg istedenfor 100 gram da jeg føler at 0,1 kg høres mer ut, det er noe med den hjernen og hvordan den oppfatter ting. Ja,ja neste uke kommer jeg meg vel ned til noe på 70 blank tallet. Har jo som mål å være på seksti tallet til påske om ikke annet enn 69,9 bare det er noe under streken. Så er neste mål 68 til ferien:-)  ( tidlig i juni) eller kanskje helt ned i 65 men det er vel en drøm, det er jo der jeg skal ende opp til slutt. Idag er det den store vaffeldagen, så ikveld blir det nok vaffelkos. Kommer til å lage de vafflene jeg testet ut på søndag, har skrevet inn oppskriften på den. De ble kjempegode. Både mann og barn likte de, så da bør det jo bli de:-) Men før det blir fredagskos, så er det jo en lang dag vi skal igjennom først. Været her på vestlandet er nydelig idag, så aller helst ville jeg tatt meg en lang tur i naturen, men pliktene kaller og begynner på jobb omet par timer. Mye å gjøre i heimen før det:-) Ha en fantastiske dag alle dere som titter innom. Knib fra meg til dere alle

2 kommentarer: