Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 25. mars 2011

Må bare fortelle

Etter jobben idag var jeg på en liten shoppingtur:-) Der jeg fikk kjøpt meg litt ny makeup fra smashbox, et par nye topper, rose olje fra Body Shop, ketostix og ny BADEVEKT. Skulle jo kun innom butikken for å ha ny vannkoker, men på vei mot kassen passerte jeg en hylle med disse fantastiske badevektene:-) Den kunne jo måle både det ene og det andre, så nå regner jeg med at den gamle blir kassert, og ny får æresplass på badet. Blir spennende å se hvilket tall den lar lyse mot meg. Så jeg må nok trå opp på vekta imorgen også jeg, for å ha et sammenligningsgrunnlag neste fredag. Traff også en "gammel" kompis når jeg var på shopping og fikk da slengt i fjeset at nå var jeg blitt skikkelig tynn, hæææææ sa jo jeg, du tuller med meg nå, sto jo der med armene fulle av varer og ny badevekt:-) Men jo han mente på det at jeg var blitt såååååå tynn, he,he sa nå jeg, for jeg veier faktisk mer nå enn da jeg pratet med han sist, men la nå han tro hva han vil og det ga meg et løft i ryggen, følte jo at jeg svevde videre etter praten med han. Fikk ellers 2 nye pakker fra Iherb idag,hi,hi.... Nytt proteinpulver med sjokoladesmak i den ene pakken og stevia med peppermynte + yacon sirup i den andre. De må vel snart lure der i butikken hvor jeg henter pakker. Jeg er jo der hver uke for å hente nye sendinger. Litt tankefull selv nå, synes at det minner litt om handlegalskap:-) Men nå tror jeg at jeg har fått det meste av det jeg ønsket meg fra Iherb i hus, senere blir det jo bare påfyll. Nå senker snart fredags roen seg i heimen og det er helg, selv om jeg har jobbe lørdag. Koser meg ikveld og nyter roen, så får jeg ta dagen imorgen som den kommer. Vet jo at etter jobb imorgen har jeg fri til tirsdag:-) Ha en flotte kveld allesammen:-)

2 kommentarer:

  1. Nå er jeg spent på om du får et annet resultat med ny vekt. Jeg har hatt lyst å kjøpe ny vekt lenge men aldri kommet så langt. Tror du må fortelle meg hva du spiser om dagen jeg altså!(HELE) Du har tydelig funnet en oppskrift som gjør at vekta går nedover! Bedre sakte og sikkert enn å rase ned sier jeg. Tror man holder seg bedre å jeg da. Lykke til! og ha en solrik helg :-)

    SvarSlett
  2. Det ble ikke noe veiing idag tidlig, har ikke satt meg inn i alle de nye flotte funksjonene den nye vakta har, så derfor var det ikke noen vits i å trå på den. Tar det heller som det kommer til fredan. Hva jeg spiser........ hm... ja hva spiser jeg. Vanlig mat uten karbohydrater. Går mye i egg i alle former. Har kuttet ut fløten i ukene, da er det mandelmelk i kaffen. Tar ellers omega og spirulina. Enig med deg at om en går ned sakte så er det bedre for kroppen. 0,2 kg i uka er faktisk 10 kg på 1 år:-)
    Ha en nydelig solrik helg du også. Legger heller inn et eget innlegg på en dagsmeny eller to på bloggen.

    SvarSlett