Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 24. mars 2011

God morgen

Dagen idag startet tidligere enn normalt. Våknet før kl 06.00 og da var det bare til å stå opp. Så nå er det igrunnen langt på dag for meg og klokka er ikke 8 ennå::-) Men siden jeg hadde så god tid, så fant jeg ut at jeg kunne jo lage en god frokost og lage så rikelig at jeg hadde til lunsj og kvelds også om ikke andre var og sneik i skapet og spiste opp det jeg hadde tenkt å ha til neste måltid:-) Så dagens frokost ble en ovnspannekake laget slik:

6 egg
1 beger CC
2 ss fiberhusk
50 gr smør
125 gr edamer
200 gr bacon

Legg bacon utover en stekeplate dekket med bakepair og stek til det begynner å bli sprøtt på 225-250 grader. Imellomtiden river du osten, moser sammen egg, cc og fiberhusk.
Rør så inn revet ost. Legg  klatter av smør rundt i en ildfastform, hell over eggeblanding og legg på bacon. Stek så videre til det er gjennomstekt og har fått en gyllen overflate. Dette varierer fra ovn, til ovn men
ca 10 min. nyt så en deilig frokost og lunsj:-) Ha evt. en enkel salat til om du ønsker det.

Innholder totalt  6,06 karber  -  74% fett - 25% protein - 1% karber

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar