Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 4. mars 2011

Fredag og veiedag

God morgen, ja så var det fredag igjen. Ukene bare fyker avgårde nå. Forrige fredag valgte jeg å ikke notere ned vekta, Må ha gjort noe helt sykt galt, da den var gått OPP i nye høyder:-( Men nå er jeg tilbake igjen. Etter en vektøkning på 0,5 og 0,7 de siste 2 ukene har jeg gått ned 1,4 kg siste uka, så forstå det den som kan, jeg fatter det ikke. Denne uka har jeg stort sett spist ovnspannekake til frokost og lunsj, middag har vært pizza 2 dager og kylling eller fisk de andre dagen. Fløte har jeg nesten kuttet ut i kaffien, da den ikke er bra for meg. Går greit med det som brukes i maten om jeg ikke overdriver. Ja så var det hva vekta stoppet på idag:-) JIPPI...... jeg er tilbake og litt under der jeg var for 2 uker siden, så idag var den 71,3 kg :-)
Har som første delmål å komme under 70 kg til påske og det er jo kun 1,3 kg fra det måååååååålet:-)  Så det burde jo gå kjempefint. Er jo kun 0,2 kg pr uke det. Ønsker dere alle en riktig god fredag og en superduper flotte helg. her på vestlandet begynner vinterferien idag :-) Ikveld blir det konsert på oss, så en tur ut og ta et par glass i baren, Så imorgen blir jeg vel ganske så redusert. Knib fra meg til dere alle:-)

4 kommentarer:

 1. Hei! Vi er nesten helt likt vi jo. Og som deg går det litt opp og litt ned. Jeg gikk ikke på vekta på fredag jeg da. Hoppa glatt over. Følte meg ikke i form til å trå opp på vekta som jeg fryktet ville gi meg stygge tall. Vet ikke hvorfor egentlig. Men da tar vi det neste fredag. Sakte men sikkert ned så er det greit for meg. Er en livstilsendring dette, ikke bare en slankekur. :-)

  SvarSlett
 2. Ja helt enig med deg, dette er INGEN slankekur, men en livstil. Har vi en deal på felles veiing fredag??? Altså 11 mars:-) Jeg holder nemlig på å avvenne meg med dagloig veiing og har blitt ganske såååååå flink.

  SvarSlett
 3. Da har vi en deal!!!
  Jeg er ikke den som trår så ofte på vekta lenger. Jeg har fått et avslappet forhold til den egentlig. Kanskje fordi jeg har den oppe på baderomsinnredningen og ikke under? Da ser jeg den nemlig ikke. Triks??

  SvarSlett
 4. Å det var lurt, men jeg har ikke så store skap på badet at den kan stå oppå, så jeg må ha den under:-( Men er blitt flink med å ikke trø på den daglig. Nå har jeg ikke stått på den siden fredag:-) er suuuuuperfornøyd med det og det har nesten ikke vært vanskelig. Går seg nok til.

  SvarSlett