200 gr bacon
1 pk vossafår ( 5 karber pr 100 gr. så kan bruke annen pølse, men det var den jeg hadde i hus denne gang)
1 middels stort blomkål
2,5 dl fløte
1 ss smør
2 fedd hvitløk
50 gr løk
Revet ost
Oregano
Start med å hakke blomkål i småbiter og kok opp dette med smør, 1 fedd hvitløk og fløte. Mens blomkålen koker, kutter du bacon i terninger og fordeler det utover en bakepapirlkedd stekeplate og steker gyllent i ovnen på 250 grader. Mens dette står og koker og steker, kutter du pølser,løk og hvitløk i passe biter og steker lett i panna. Riv så osten.
Når blomkålen er kokt moses den raskt med stavmikser. Bland så inn bacon og pølseblanding i blomkålmosen. Nå kan du velge om du vil røre inn osten også eller ha den på toppen. Jeg valgte å ha den på toppen nå, men det blir nok en fastere konsistens om osten røres inn med det andre. Men blir jo samme smak. Stek midt i ovnen 200-220 grader til den er gyllen. Servers som den er eller med brokkoli og andre grønnsaker.
1 pk vossafår ( 5 karber pr 100 gr. så kan bruke annen pølse, men det var den jeg hadde i hus denne gang)
1 middels stort blomkål
2,5 dl fløte
1 ss smør
2 fedd hvitløk
50 gr løk
Revet ost
Oregano
Start med å hakke blomkål i småbiter og kok opp dette med smør, 1 fedd hvitløk og fløte. Mens blomkålen koker, kutter du bacon i terninger og fordeler det utover en bakepapirlkedd stekeplate og steker gyllent i ovnen på 250 grader. Mens dette står og koker og steker, kutter du pølser,løk og hvitløk i passe biter og steker lett i panna. Riv så osten.
Når blomkålen er kokt moses den raskt med stavmikser. Bland så inn bacon og pølseblanding i blomkålmosen. Nå kan du velge om du vil røre inn osten også eller ha den på toppen. Jeg valgte å ha den på toppen nå, men det blir nok en fastere konsistens om osten røres inn med det andre. Men blir jo samme smak. Stek midt i ovnen 200-220 grader til den er gyllen. Servers som den er eller med brokkoli og andre grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar