Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 18. mars 2011

Avtale med Yo-Yo og veiedag

Ja så var det fredag igjen og jeg hangler videre med halsesyken min. Men har vært flinkere med maten denne uka enn sist + at jeg har fått til litt lett trening og noen turer ut i naturen. Men ikke slik som jeg normalt pleier å holde på. Hadde som sagt en avtale med Yo-Yo om veiing idag og vekta mi viste 71,5 kg altså opp 0,2 kg på 14 dager, men ser ikke på det som oppgang da magen har låst seg og jeg ikke har vært skikkelig på toalettet de siste 3 dagene, så forett til frokost blir et glass med vann og 1 ts fiberhusk, nam,nam.... NOT... men effektivt det er det. Kan jo ikke gå slikt å bære på "dritten" i dagesvis heller, unnskyld ordbruken min:-) Korrigering av vekta:-) fiberhusken virka:-) så reell morgenvekt etter toalettbesøk:-) ble 71,1 kg, men nå er det ikke mer veiieng før 25 mars.  En ting jeg har oppnådd med først å ha atale med Cecilie, på fristende lavkarbo og nå avtalen med Yo-Yo om veiieng og ikke trå på vekta, ja det har faktisk "kurert" meg litt for hysteriske veiing 3 ganger i døgnet. Så om jeg går litt opp og ned ang. vekt, ja så er det helt greit:-) Tror jeg begynner å få et "normalt" forhold til vekta på badet nå snart, jippi..... Nå er det jo en uke til neste gang jeg trår oppå, så kan nesten definere meg og badevekta som et avstandsforhold nå:-) før var det veldig intenst, med tråkking flere ganger daglig:-) herlig å ikke tenke såååååå mye på den lenger.
I dag våknet vi til hvitt ute igjen her på vestlandet og her som det har vært så vårlig de siste dagene, liker ikke dette hvite som har kommet ned. Vil ha VÅÅÅÅÅÅR nå jeg. Ønsker dere alle en super fredag og en fantastisk flotte helg.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så flink du er da! Kan ikke skryte av det samme. Jeg fikk ikke trått på vekta i går. Igjen...... Unger som maser og da ikke i badet i fred. Da tråkker ikke jeg på vekta. Mine barn skal ikke se jeg tråkker på den i hytt og pine! Det er noe jeg bestemte meg for for lenge siden. Men jeg heir på deg jeg! Kunne ønske jeg var like flink! God neste uke også. Og helg da :-p

    SvarSlett
  2. Helt enig med deg ang. veiien og barn. De bør ikke se eller oppleve/forstå at vi voksne er opptatt av vekt. Sunn mat er noe annet:-) Ja jeg ble jo litt paff med det samme jeg trådte på vekta, men så kom jeg jo på hvorfor og så ordnet det seg:-) Ønsker deg og dine en riktig god helg.
    Knib:-) p.s. heier på deg også:-) Kanskje jeg klarer å komme meg ned på 60 tallet nå innen et par uker????? X fingrene og håper.

    SvarSlett