4 eggeplommer
4 ss sukrin
4 dl fløte
2 ts vaniljepulver
5-10 dråper stevia vanilje
100 gr mørk sjokolade uten sukker - jeg bruker for det meste cloetta sin mørke sjokolade 72%
Pisk eggeplommer, sukrin og vaniljepulver stivet, pisk så fløten stiv, bland eggeplomme og fløte, smak til med stevia. Her er basis til en helt vanlig vanilje is. Her i huset foretrekker de mørk sjokolade i isen som jeg kjører i småbiter i en foodpros. blander så inn i kremblandingen, heller blandingen i en silikon brødform og fryser den.
Totalt inneholder hele formen med is ca 22 karber så det er ok til dessert av og til:-)
4 ss sukrin
4 dl fløte
2 ts vaniljepulver
5-10 dråper stevia vanilje
100 gr mørk sjokolade uten sukker - jeg bruker for det meste cloetta sin mørke sjokolade 72%
Pisk eggeplommer, sukrin og vaniljepulver stivet, pisk så fløten stiv, bland eggeplomme og fløte, smak til med stevia. Her er basis til en helt vanlig vanilje is. Her i huset foretrekker de mørk sjokolade i isen som jeg kjører i småbiter i en foodpros. blander så inn i kremblandingen, heller blandingen i en silikon brødform og fryser den.
Totalt inneholder hele formen med is ca 22 karber så det er ok til dessert av og til:-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar