Laget dette som tilbehør til lørdagsbiffen + litt smørstekte grønnsaker og det var kjempegodt.
Dette er en stor porsjon som rekker til 4 stk.
50 gr smør
500 gr sellerirot
20 gr hvitløk
50 gr løk
40 gr parmesan - kan sløyfes
350 gr fløte
100-150 gr ost
Salt, pepper, sambalolek - kan sløyfes
Smør en ildfast form med smøret.
Skrell og kutt selleriroten i skiver. legges lagvis med løk, hvitløk, salt og pepper. Ha så over fløten, Dekk med aluminiumsfolie. Stek i ovene ca 30 -45 min ta av folien dryss på ost og stek i 30 minutter til. Min ble stående i 1 time med folie og 30 min. med ost, ble kjempegodt.
Dette er en stor porsjon som rekker til 4 stk.
50 gr smør
500 gr sellerirot
20 gr hvitløk
50 gr løk
40 gr parmesan - kan sløyfes
350 gr fløte
100-150 gr ost
Salt, pepper, sambalolek - kan sløyfes
Smør en ildfast form med smøret.
Skrell og kutt selleriroten i skiver. legges lagvis med løk, hvitløk, salt og pepper. Ha så over fløten, Dekk med aluminiumsfolie. Stek i ovene ca 30 -45 min ta av folien dryss på ost og stek i 30 minutter til. Min ble stående i 1 time med folie og 30 min. med ost, ble kjempegodt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar