150 gram rom temperert smør
3-4 ss sukrin
6 egg
200 gram philadelfiaost
1-2 ts vaniljepulver
5-8 dråper stevia med vaniljesmak
0,5 dl fiberhusk
35 gr mørk sjokolade - grovhakkes
40 gr tørre gojibær - bløtlegges
2 dl mandelmel
3 ts bakepulver
Visp smør og sukrin til en luftig krem, ha så i egg, et om gangen, rør så inn de andre ingrediensene. Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen på 200 grader 15-25 min. I min ovn er 20 min.passe.
Jeg la gojibærene i bløt ca 1 time før jeg hadde de i røra, men vet ikke om dette er nødvendig.
Jeg fikk 26 muffins av denne røra. Str. Jysk sine silikonformer.
Lurer du på hvordan de smakte? Nydelig........:-))
Så nøtter, sjokolade og gojibær isammen var supert.
Et lite tips, om røra skiller seg når du rører inn eggene, ha i litt kald fløte eller kaldt vann mens du visper så binder røren seg igjen.
3-4 ss sukrin
6 egg
200 gram philadelfiaost
1-2 ts vaniljepulver
5-8 dråper stevia med vaniljesmak
0,5 dl fiberhusk
35 gr mørk sjokolade - grovhakkes
40 gr tørre gojibær - bløtlegges
2 dl mandelmel
3 ts bakepulver
Visp smør og sukrin til en luftig krem, ha så i egg, et om gangen, rør så inn de andre ingrediensene. Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen på 200 grader 15-25 min. I min ovn er 20 min.passe.
Jeg la gojibærene i bløt ca 1 time før jeg hadde de i røra, men vet ikke om dette er nødvendig.
Jeg fikk 26 muffins av denne røra. Str. Jysk sine silikonformer.
Lurer du på hvordan de smakte? Nydelig........:-))
Så nøtter, sjokolade og gojibær isammen var supert.
Et lite tips, om røra skiller seg når du rører inn eggene, ha i litt kald fløte eller kaldt vann mens du visper så binder røren seg igjen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar