Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

lørdag 16. april 2011

Smoothie en lørdags morgen

God morgen. Tenke seg å våkne klokka 06.00 en lørdag, igrunnen helt umenneskelig, men hva skal jeg gjøre. Kan jo ikke ligge i senga å se i taket heller. Var på min første joggetur igår etter at ryggen låste seg og bestemte meg for at det skulle gjentas i dag. Å men det var nydelig med en tur. Ble en liten runde på ca 5 km, men du verden så herlig følelse en får etterpå. Siden jeg våknet så tidlig idag, blir det nok 2 frokoster på meg. Må ha en litt lett variant før joggeturen og en god gammel lchf etter turen. Kan jo ikke snøre på meg joggeskona med det samme, naboen må jo tro at jeg er helt tullerusk:-) Så jeg laget meg en smoothie som jeg nyter nå, så får jeg ta en løpetur litt senere. Smoothien laget jeg av følgende:

0,5 dl tyrkisk yoghurt
0,5 dl fløte
0,5 ts vaniljepulver
0,5 dl frosne bringebær
0,5 dl farris med lime

Ha alt i en blender og kjør til en jevn masse, ha i mer farris om du ønsker den mer tyntflytende. Nytes:-)

2 kommentarer:

  1. Takker :-) koselig å høre at du synes at jeg er flink, det varmer mitt hjerte. For du er jo superflink synes nå jeg.

    SvarSlett