1 kg kyllingfilet
150 gr rød løk
135 gr rød paprika
100 gr minimais
20 gr purreløk
15 gr hvitløk
1 boks kokosmelk
1 beger kremost - afrikansk paprika
200 gr fløte
1 terning hønsebuljong
1 ts johannesbrødkjernemel
200 gr bacon skivet bacon
litt raspa fersk ingefær
smør og olje til steking
salt,pepper,garam masala, sambal olek
Start med å å kutte bacon i mindre biter, fordel utover en bakepapirkledd stekeplate og stek inni ovnen på 250grader til det begynner å bli sprøtt. Brun så fileten, trenger ikke å være helt gjennomstekte. Mens filetene steker kutter du alle grønnsakeke i biter. Legg så filetene til side og la de "hvile" litt. Ha masse olje og smør 50/50 i panna, surr grønnsaken blanke. Ha kokosmelk, kremost,fløte, JBK, salt, pepper,hønsebuljong, sambal olek og garam masala i en skål og mos sammen med en stavmikser. Ha dette over grønnsakene, la alt stå å putre litt. Imens skjærer du hver filet i 3, fordeler de i en ildfastform, heller over grønnsak og sausblandingen, drysser over baconet og ettersteker i ovnen ca 15-20 min på 220 grader.
Serveres med blomkålris.
150 gr rød løk
135 gr rød paprika
100 gr minimais
20 gr purreløk
15 gr hvitløk
1 boks kokosmelk
1 beger kremost - afrikansk paprika
200 gr fløte
1 terning hønsebuljong
1 ts johannesbrødkjernemel
200 gr bacon skivet bacon
litt raspa fersk ingefær
smør og olje til steking
salt,pepper,garam masala, sambal olek
Start med å å kutte bacon i mindre biter, fordel utover en bakepapirkledd stekeplate og stek inni ovnen på 250grader til det begynner å bli sprøtt. Brun så fileten, trenger ikke å være helt gjennomstekte. Mens filetene steker kutter du alle grønnsakeke i biter. Legg så filetene til side og la de "hvile" litt. Ha masse olje og smør 50/50 i panna, surr grønnsaken blanke. Ha kokosmelk, kremost,fløte, JBK, salt, pepper,hønsebuljong, sambal olek og garam masala i en skål og mos sammen med en stavmikser. Ha dette over grønnsakene, la alt stå å putre litt. Imens skjærer du hver filet i 3, fordeler de i en ildfastform, heller over grønnsak og sausblandingen, drysser over baconet og ettersteker i ovnen ca 15-20 min på 220 grader.
Serveres med blomkålris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar