Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 14. april 2011

Nye paker fra Iherb

Ja igår fikk jeg hele to pakker fra Iherb i posten, flere er på vei:-) Hadde et bestilling rush nå i helga, måtte sikre meg litt div. ting før ferie tider etc.... + litt nye ting. I pakkene igår fikk jeg påfyll av stevia vanilla creme, den er bare nydelig. Kjøpte noen flasker ekstra som skal brukes til gaver. Ellers ble det Jojoba olje, rose olje, tann krem fra kiss my face, chlorella tab. påfyll av spirulina.. Venter også på fiberhusk fra Iherb etter tips Janice, ( takker masse for det tipset ) bruker masse fiberhusk, så greit å spare der vi spare kan:-) Å til dere jenter, nå som sommeren nærmer seg og vi går mer lettkledde så vil jeg bare anbefale  Bikinizone, kjøpte den selv første gang jeg var i USA og ble superfornøyd, ble jo overlykkelig da jeg fant den på Iherb. Smør bare på et tynt lag etter intimbarbering, så unngår du nupper og tørr hud:-) Ellers så ser dere under her bilder av noe det jeg fikk og venter på. Gleder meg til å få kapslene med cocos olje, disse gleder jeg meg til å teste, for det kan være en prøvelse noen ganger å få i seg nok fett, så da fant jeg ut at jeg ville teste disse kapslene. Vil med samme jeg er "inne" på Iherb takke de som bruker koden min UGE 262 for å få 5 $ i rabatt, tusen,tusen takk:-) Store knib fra ei som er blitt iherb avhengig:-)

   

4 kommentarer:

 1. Er alltid spennende med pakker fra ihrb. Må ta en titt igjen jeg også. Lenge siden jeg har bestilt noe faktisk! Tror iallefall jeg må bestille spirulina i tabletter. Sliter med pulveret altså!!

  SvarSlett
 2. Ja spirulina i pulverform er slitsomt:-) Mye bedre med tabeletter:-) Så koster de jo bare en brøkdel på Iherb iforhold til her i Norge.

  SvarSlett
 3. iHerb er helt genial :-D Tusen takk for tips selv! Stadig noe nytt jeg har lyst på! Jeg tror jeg er den eneste som liker spirulina i pulverform...hehe

  SvarSlett
 4. Oj, du er jammen en tøffing. Det smaker jo helt fælt synes jeg, så derfor tabeletter på meg. Eneste gang jeg bruker spirulina i pulverformm er i smoothie med blåbær, men sliter faktisk litt da og, tenker bare at dette er supersunt, så svelg;-)

  SvarSlett