Idag ble det pai til frokost/lunsj etter inspirasjon fra bloggen http://veienfremover.blogspot.com/
Jeg gjorde noen forandringer, men den ble god. Litt tørr, men fult spisende:-)
Jeg gjorde følgende:
150 gr smør - romtemperert
140 gr soyamel - står på pk 3,2 g karb pr 100 g
40 gr ketolyse bakemiks
15 gr fiberhusk
3 ss kaldt vann
85 gr brokkoli
170 gr skinke
50 gr rød løk
4 egg ( 200gr)
2 dl fløte
100 gr revet jarlsberg
salt,pepper
Bland sammen smør og det tørre, ha så i vann, fordel i en paiform, prikk litt med en gaffel i bunnen, stek i ca 10 min på 200 gr. for å "bære" fyllet.
Rens og kutt brokkoli i små buketter, jeg damper de i mikroen uten vann ca 1 min under lokk.
Imens kutter jeg skinke i terninger og løk i tynne skiver. Visp sammen egg med krydde og ha i fløte, legg brokkoli, skinke,løk i paiformen, hell på egg/fløteblandingen, dryss på ost og ha evt på oregano.
Stek på 180 grader nederst i ovnen ca 30 minutter.
Serveres slik den er eller med en salat. God apetitt.
Jeg gjorde noen forandringer, men den ble god. Litt tørr, men fult spisende:-)
Jeg gjorde følgende:
150 gr smør - romtemperert
140 gr soyamel - står på pk 3,2 g karb pr 100 g
40 gr ketolyse bakemiks
15 gr fiberhusk
3 ss kaldt vann
85 gr brokkoli
170 gr skinke
50 gr rød løk
4 egg ( 200gr)
2 dl fløte
100 gr revet jarlsberg
salt,pepper
Bland sammen smør og det tørre, ha så i vann, fordel i en paiform, prikk litt med en gaffel i bunnen, stek i ca 10 min på 200 gr. for å "bære" fyllet.
Rens og kutt brokkoli i små buketter, jeg damper de i mikroen uten vann ca 1 min under lokk.
Imens kutter jeg skinke i terninger og løk i tynne skiver. Visp sammen egg med krydde og ha i fløte, legg brokkoli, skinke,løk i paiformen, hell på egg/fløteblandingen, dryss på ost og ha evt på oregano.
Stek på 180 grader nederst i ovnen ca 30 minutter.
Serveres slik den er eller med en salat. God apetitt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar