Jeg kom over en versjon av Pig in a blanket på nettet og fikk så lyst på den:-) med en god rucolasalat til og da blir det slik. Så dette ble middagen her i huset idag:-) Nam,nam det var skikkelig godt.
Jeg fikk 8 stk utav denne oppskriften.
Neste gang dobbler jeg, så har jeg til lunsj dagen etter + andre kan også ha med seg i lunsjboksen sin:-)
Deig:
100 gr smøreost naturell eller med urter
4 egg + 1 eggeplomme( plommen kan sløyfes)
20 gr fiberhusk
1 ts bakepulver
Litt oregano
Mos alt sasmmen til en glatt røre og la stå i 5-10 min. Fordel den så på en bakeplate dekket med bakepapir og stek midt i ovnen på 200 gr i ca 6-8 min. skal så vidt henge sammen. Del den i 4 så i 8 biter.
Fyll:
4 bacon pølser fra Jacobs - 0,1 g karb pr 100 g
8 biter jarlsbergost
litt finhakka purreløk
sukkerfri ketchup
Ha ca 0,5-1 ts ketchup på hver deig bit, legg så på ost og purreløk, del pølsene i 2 og legg en bit på hver deig og rull sammen, legg de med skjøten ned. Dryss på revet ost og stek på 200-220 graderi 8-10 min og server med en god salat eller spis som de er. Er gode både varme og kalde disse, så fine å ha med på tur eller i nistepakka:-)
Jeg fikk 8 stk utav denne oppskriften.
Neste gang dobbler jeg, så har jeg til lunsj dagen etter + andre kan også ha med seg i lunsjboksen sin:-)
Deig:
100 gr smøreost naturell eller med urter
4 egg + 1 eggeplomme( plommen kan sløyfes)
20 gr fiberhusk
1 ts bakepulver
Litt oregano
Mos alt sasmmen til en glatt røre og la stå i 5-10 min. Fordel den så på en bakeplate dekket med bakepapir og stek midt i ovnen på 200 gr i ca 6-8 min. skal så vidt henge sammen. Del den i 4 så i 8 biter.
Fyll:
4 bacon pølser fra Jacobs - 0,1 g karb pr 100 g
8 biter jarlsbergost
litt finhakka purreløk
sukkerfri ketchup
Ha ca 0,5-1 ts ketchup på hver deig bit, legg så på ost og purreløk, del pølsene i 2 og legg en bit på hver deig og rull sammen, legg de med skjøten ned. Dryss på revet ost og stek på 200-220 graderi 8-10 min og server med en god salat eller spis som de er. Er gode både varme og kalde disse, så fine å ha med på tur eller i nistepakka:-)
Veldig spent på denne, står i ovnen nå... men den ser ikke det same ut som dn, min ble helt gul og det var umulig å få den pent ut på papiret da fiberhusken hadde gjort den svampaktig?
SvarSlettHar du noen triks i ermet?
Hmmmmm.... Heia støvkorn ( søtt) Reduser gjerne litt på fiberhusken eler la den bare stå og svelle litt, et par min før du helle(smører) den utover bakepapiret og så la den stå et par minutter til før du steker. Juster evt. med et ekstra egg om eggene er veldig små. Håper at det smakte fordet om den var vanskelig å få utover. Viktig å IKKE steke den for lenge.
Slett