Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 11. april 2011

Så var det en ny uke igjen

Ja du verden hvor fort dagene går. Ny uke alt. Helgeværet her på vestlandet har vist seg fra sin beste side og gjør det idag også. Sooooool og god temperatur. Å som jeg koser meg med finvær.
Idag har jeg nesten fri, skal bare innom jobben et par timer i ettermiddag, så dagen skal nytes. Satser på å få tatt meg en tur i fjellet, må jo nyte finværet fult ut, vet jo ikke hvor lenge det er til neste gang:-)
Begynte jo på ny med PSMF igjen idag etter en helg med vanlig LCHF mat. Så denne uka blir lik som sist uke, har tatt et valg om å leve slik frem til påske:-) Så det kommer til å gå mye i kylling og fisk +grønnsaker denne uka. Vet ikke om jeg skal skrive ned alt jeg spiser denne uka på bloggen, blir mye gjentagelse da tror jeg, får heller se om jeg legger inn noe om jeg kommer på noe nytt og spennende å lage eller annet småprat. Ønsker dere alle som stikker innom bloggen min en fantastisk uke. Store knib fra meg

2 kommentarer:

  1. Det er super deilig med fiiiin vær. Får mye energi av det! Ha en super uke du også :-D

    SvarSlett