Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 5. mai 2011

PSMF 4 dag

Så var min 4 dag på psmf godt igang. Går mye i det samme når det gjelder inntak av energi/mat. Enkelt å slipper å tenke for mye:-) Så idag blir det seende slik ut for meg i matveien. Jeg er ikke mer sulten nå enn da jeg lever på vanlig lavkarbo mat. Har heller ikke vært plaget med hodepine eller slapphet denne gangen, men så har jeg ikke trent harde økter, kun lett trening. Nå har jeg desuten treningsnekt i 1 uke, men lov til å gå turer, heldigvis:-)

Frokost:
Proteinkaffe

Lunsj:
Omelett
3 eggehviter
1 helt egg
50 gr karbonadedeig

50 g salat, jeg bruker rucola. Har dilla på det for tiden:-)
4 stk cherrytomater

Mellommåltid:
1 proteinshake eller proteinkaffe

Middag/kvelds:
Laks med salat + en dæsj mager kesam

Kos:
Gele av fun saft2 kommentarer:

  1. Hvordan proteinpulver bruker du?

    SvarSlett
  2. Akkurat nå for tiden veklser jeg mellom 3 stk.
    Fitness protein fra self med 2 karber pr porsj. metapure fra QNT med 0 karber og et proteinpulver kjøpt på iherrb fra MRM med 2 karber pr servering, alle er aspartam frie.

    SvarSlett