Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 2. mai 2011

PSMF 1 dag

Ja så er jeg igang igjen med ny runde på PSMF. Blir til at jeg spiser slik man- fred, har oppkarbing noen timer på fredagskvelden. Har ikke bestemt om jeg skal leve vanlig lavkarbo til helgen og kun kjøre PSMF i ukene, får se hvor motivert jeg er iløpet av uka:-) Men jeg har nå snekret sammen dagsmenyen idag. Mangler litt proteiner om det skal bli helt riktig, men klarer nok ikke putte inn mer mat enn det jeg har satt opp idag, så får gjøre noen korrigeringer imorgen. Blir mer og oftere spising når jeg spiser på denne måten iforhold til vanlig lavkarbo, så ganske så travelt:-) Men,men effektivt er det og så er det jo ikke mange dagene om gangen. Her kan du se menyen min for dag 1 på PSMF.

Frokost: Proteinshake

30 gr proteinpulver
5 gr fiberhusk

Mellommåltid: Proteinkaffe

30 gr proteinpulver
3 ts espressokaffe

Lunsj: Kylling salat

130 gr kyllingfilet - stekt i ovnene uten fett
40 gr rucola
10 gr rødløk
20 gr agurk
3 stk cherry tomater
1 ss mager kesam

Middag: Laksefilet med salat

125 gr laksefilet - stekt i ovnene uten fett
40 gr rucola
10 gr rødløk
20 gr agurk
3 stk cherry tomat
1 ss mager kesam

Kvelds: Proteinmousse
2 eggehvite
30 gr proteinpulver med sjokoladesmak

Utenom maten tar jeg spirulina, udos choise og magnesium2 kommentarer:

  1. Hei, har aldri hørt om dette PSMF før jeg kom over bloggen din, men vurderer å prøve noen dager... For å hjelpe meg ned noen kg... Har tidligere gått ned endel med lavkarbo kosthold, men denne gangen går jeg lite ned, å det til tross for at hele familien har lagt om til sunnere og bedre kost. Så må prøve noe som "starter" vektnedgangen litt tenker jeg... Hvor får du kjøpt disse proteinpulverne?

    Hilsen Ann-Theres, som forøvrig synes du har en kjempeflott blogg!

    SvarSlett
  2. Hei,hei Ann-Theres:-) Kjekt at du liker bloggen min. Jeg bestiller proteinpulveret på nett, enten fra iherb eller proteinbutikken noen ganger kjøper jeg på helsekosten og passer bare på at proteinpulveret har lite eller ingen karbohydrater. Selv foretrekker jeg det med sjokoladesmak:-) Men så er jeg en skikkelig søtmons. Elsker alt søtt. Jeg går heller ikke særlig ned i vekt i det daglige når jeg lever på lavkarbo, men heller ikke opp. Booster derfor med PSMF sånt innimellom, særlig før en ferie eller andre ting vi skal ut på og jeg så gjerne vil se "litt" bedre ut + tester selvdisiplinen min. Bare spør meg om du lurer på noe, så skal jeg svare deg så godt jeg kan.

    SvarSlett