Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

tirsdag 10. mai 2011

Nydelig å være tilbake

Å jeg er så lykkelig over mitt valg igår:-) Var helt nydelig å våkne idag og vite at jeg kunne spise kjempegod frokost som metter masse. Startet dagen med 1 times gåtur i rask gange, det var helt fantastisk. Så bar det rett i dusjen og så ble det inntak av et stort glass kaffelatte og makrell i tomat med majones og litt rødløk etter tips fra Lena Beatrice:-) Så jeg ble mett og god. Laget dobbelporsjon med kaffelatte. så den andre delen skal nytes som iskaffe senere på dagen som lunsj. Nå føler jeg at jeg er på rett hylle igjen. Middag idag blir rester fra igår som var laks i baconsaus med smørdampa grønnsaker. Nam,nam.......

2 kommentarer:

  1. Ja ikke sant:-) Nå går det i rømmegrøt og kaffelatte/iskaffe og jeg nyyyyyyter måltidene. Det er sånt det skal være med mat. Den skal nytes.

    SvarSlett