Ja du leset riktig, rosenkålmos er bare helt nydelig som tilbehør til diverse kjøttretter.
Jeg bruker 500 gram bacon i terninger fra Tulip
2 pakker rosenkål fra frysedisken
litt pepper og meierismør
Start med å surre bacon lett brunt, ha i rosenkål, pepper og 1-2 ss meierismør, la dette stå og surre i gryta i ca 1 time, mos så blandingen godt sammen, ha evt. i mer smør og smak til med salt og pepper.
Dette smaker ikke rosenkål og ser mer ut som erterstuning, men smaker nydelig.
Jeg bruker 500 gram bacon i terninger fra Tulip
2 pakker rosenkål fra frysedisken
litt pepper og meierismør
Start med å surre bacon lett brunt, ha i rosenkål, pepper og 1-2 ss meierismør, la dette stå og surre i gryta i ca 1 time, mos så blandingen godt sammen, ha evt. i mer smør og smak til med salt og pepper.
Dette smaker ikke rosenkål og ser mer ut som erterstuning, men smaker nydelig.
I dag hadde jeg denne til lettsalta torsk. Knallgodt! :D
SvarSlettSå koselig at du også likte rosenkålmosen. Den er faktisk nydelig til både kjøtt og fisk. Så den er på bordet her som tilbehør ganske ofte.
SvarSlett