Lavkarbo brød
7-8 egg
1 beger med rømme,kesam eller yoghurt naturell
120 gram kruskakli
100 gram malte linfrø
100 gram sesamfrø
100 gram solsikkekjerner
2-4 ss fiberhusk
6 ss olje - jeg bruker 3 med raps og 3 med olivenolje
3 ts bakepulver
1/2 ts salt
Bland sammen egg, rømme og olje. Ha i resten, bakepulver helt til slutt, la stå ca 5 min. Hell oppi en brødform dekket med bakepapir og stek nederst på rist 200 grader i 1 time, ta så ut av formen og stek ca 15 minutter til, la så brødet stå på benken under et klede til det er helt avkjølt. Jeg pleier å ha litt frø på toppen for pynten sin del. Oppbevares i kjøleskap, da har det lang holdbarhetstid.
7-8 egg
1 beger med rømme,kesam eller yoghurt naturell
120 gram kruskakli
100 gram malte linfrø
100 gram sesamfrø
100 gram solsikkekjerner
2-4 ss fiberhusk
6 ss olje - jeg bruker 3 med raps og 3 med olivenolje
3 ts bakepulver
1/2 ts salt
Bland sammen egg, rømme og olje. Ha i resten, bakepulver helt til slutt, la stå ca 5 min. Hell oppi en brødform dekket med bakepapir og stek nederst på rist 200 grader i 1 time, ta så ut av formen og stek ca 15 minutter til, la så brødet stå på benken under et klede til det er helt avkjølt. Jeg pleier å ha litt frø på toppen for pynten sin del. Oppbevares i kjøleskap, da har det lang holdbarhetstid.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar