1 pakke kyllingfilet eller 1 filet pr. person
2 bokser tomatpure
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
1,5 pk fløte
4 ts karri
1 ts sambal olek ( chili pasta)
Skivet bacon
salt, pepper
Del hver filet i 3, ha på ønsket krydder og brun fort i panna. Skal ikke være gjennomstekt. Rør sammen tomatpure, fløte, karri og sambal olek, ha oppi paprika og løk i biter. Legg kyllingfiletene i en ildfastform, hell over chilisausen, legg ustekt bacon som lokk over det hele og stek på 220 grader nederst i ovnen ca 30-45 minutter. Serveres med jukseris av blomkål.
Jukseris lager du slik:
Rasp blomkålen, kok den med vann og smør, evt. litt salt i 5-10 min. sil av vannet og rør inn mer smør og tilsett pepper + annen krydder etter ønske.
2 bokser tomatpure
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
1,5 pk fløte
4 ts karri
1 ts sambal olek ( chili pasta)
Skivet bacon
salt, pepper
Del hver filet i 3, ha på ønsket krydder og brun fort i panna. Skal ikke være gjennomstekt. Rør sammen tomatpure, fløte, karri og sambal olek, ha oppi paprika og løk i biter. Legg kyllingfiletene i en ildfastform, hell over chilisausen, legg ustekt bacon som lokk over det hele og stek på 220 grader nederst i ovnen ca 30-45 minutter. Serveres med jukseris av blomkål.
Jukseris lager du slik:
Rasp blomkålen, kok den med vann og smør, evt. litt salt i 5-10 min. sil av vannet og rør inn mer smør og tilsett pepper + annen krydder etter ønske.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar