Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 20. januar 2011

Kylling i chili

1 pakke kyllingfilet eller 1 filet pr. person
2 bokser tomatpure
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
1,5 pk fløte
4 ts karri
1 ts sambal olek ( chili pasta)
Skivet bacon
salt, pepper

Del hver filet i 3, ha på ønsket krydder og brun fort i panna. Skal ikke være gjennomstekt. Rør sammen tomatpure, fløte, karri og sambal olek, ha oppi paprika og løk i biter. Legg kyllingfiletene i en ildfastform, hell over chilisausen, legg  ustekt bacon som lokk over det hele og stek på 220 grader nederst i ovnen ca 30-45 minutter. Serveres med jukseris av blomkål.

Jukseris lager du slik:
Rasp blomkålen, kok den med vann og smør, evt. litt salt i 5-10 min. sil av vannet og rør inn mer smør og tilsett pepper + annen krydder etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar