Dagens middag ble kyllingfilet surra med bacon, fløtegratinert blomkål og brokkoli + peppersaus.
Surra bacon rundt kyllingfileten, festa med tannpirker i tre, bruna de fort i pannen med litt salt og pepper og stekte de ferdig i ovnen. De siste 15 minuttene sammen med blomkålgratengen, de ble skikkelig saftige og gode.
Fløtegratinert blomkål lages slik:
Del et blomkål i to, skjær så i skiver fordeles i en ildfastform sammen med litt hvitløk, løk, evt chili om det likes,salt og pepper, hell på fløte til det kommer i kanten av blomkålen, dryss på 2-3 ts johannesbrødkjernemel, dekk til med folie, stek i ovnen 220 grader i ca 45 min siste 15-20 fjernes folien og ost drysses over, dette er skikkelig godt og kan brukes til det meste.
Surra bacon rundt kyllingfileten, festa med tannpirker i tre, bruna de fort i pannen med litt salt og pepper og stekte de ferdig i ovnen. De siste 15 minuttene sammen med blomkålgratengen, de ble skikkelig saftige og gode.
Fløtegratinert blomkål lages slik:
Del et blomkål i to, skjær så i skiver fordeles i en ildfastform sammen med litt hvitløk, løk, evt chili om det likes,salt og pepper, hell på fløte til det kommer i kanten av blomkålen, dryss på 2-3 ts johannesbrødkjernemel, dekk til med folie, stek i ovnen 220 grader i ca 45 min siste 15-20 fjernes folien og ost drysses over, dette er skikkelig godt og kan brukes til det meste.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar