Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 24. oktober 2011

Hvem er du?

Jeg har tidligere skrevet om søte og salte smaker vedr. kjønn. Menner foretrekker ofte det salte, mens damer det søte. Men vi kan også dele inn i flere kategorier som søtt, salt,surt og sterk. Hva du foretrekker gjennspeiler ofte mye av din personlighet. Stemmer noe av dette under med deg?

Søtt:
De som liker smaken av det søte trekkes ofte mot det spennende og eventyrlige. Disse personene angrer sjelden på det de gjør, liker å leve livet og følger ofte sine drømmer. Søtmomsen liker å skille seg ut og føle seg spesiell og verdsetter luksus og livrets fine sider.
( men hvem gjør ikke det:-) )

Salt:
De som foretrekker det salte, tar gjerne ting som det kommer og har en tendens til å tro at skjebnen styres mer av ytre krefter enn av deres egne handlinger.

Surt:
Denne typen mennesker har en tendens til å unngå konfrontasjoner og er flinkere til å holde løfter enn gjennomsnittet. De som elsker det sure blir gjerne værende i et forhold selv om det kanskje nettopp er  - surt.

Sterkt:
Den som liker sterk mat er ofte perfeksjonist. Denne typen mennesker elsker orden og hater å kastebort tiden. De er også ofte veldig detaljfokusert.

3 kommentarer:

  1. Hihi, for et morsomt innlegg :) Jeg er da en blanding av salt og søtt... Yin/yang, ja faktisk så leser jeg ut fra dette at jeg er en ganske harmonisk person :P

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant det er litt morsomt dette med smaker og personlighet:-)

    SvarSlett
  3. Hva med dem som vil ha alt ? Slik som meg. Elsker både salt,søtt, surt og sterkt, gjerne i kombinasjon :)

    SvarSlett