Før helgen laget jeg frokostblanding etter inspirasjon fra Linn på
bloggen http://linn-sin-verden.blogspot.com/ den ble så god at jeg vil dele den med flere. Nytes sammen med cottage chees, yoghurt, lage energibarer, brukes som bunn i ostekake,etc, etc... Jeg hadde ikke alle ingrediensene som Linn bruker i sin frokostblanding, men tok det jeg hadde i hus og det ble riktig så godt.
100 gr solsikkekjerner
150 gr gresskarkjerner
150 gr hasselnøtter
100 gr mandler
100 gr paranøtter
30 gr chia frø - men skal bruke mye mer neste gang:-)
1 dl rapsolje
2 -3 ss sukrin
0,5 dl vann
120-150 grader i 1-2 timer
Gojibær
Kokosflak
Grovhakk alle nøttene, bland så inn frøene du vil bruke, dryss over sukrin, ha på vann og olje og bland godt. Tørkes midt i ovnen 1-2 timer, følg med, rør litt av og til. Avkjøl. Nå alt er avkjølt tilsetter du gojibær og kokosflak eller det du måtte ønske. Oppbevares i tett glass eller boks.
bloggen http://linn-sin-verden.blogspot.com/ den ble så god at jeg vil dele den med flere. Nytes sammen med cottage chees, yoghurt, lage energibarer, brukes som bunn i ostekake,etc, etc... Jeg hadde ikke alle ingrediensene som Linn bruker i sin frokostblanding, men tok det jeg hadde i hus og det ble riktig så godt.
100 gr solsikkekjerner
150 gr gresskarkjerner
150 gr hasselnøtter
100 gr mandler
100 gr paranøtter
30 gr chia frø - men skal bruke mye mer neste gang:-)
1 dl rapsolje
2 -3 ss sukrin
0,5 dl vann
120-150 grader i 1-2 timer
Gojibær
Kokosflak
Grovhakk alle nøttene, bland så inn frøene du vil bruke, dryss over sukrin, ha på vann og olje og bland godt. Tørkes midt i ovnen 1-2 timer, følg med, rør litt av og til. Avkjøl. Nå alt er avkjølt tilsetter du gojibær og kokosflak eller det du måtte ønske. Oppbevares i tett glass eller boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar