Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 14. oktober 2011

Frokost

Hva har jeg nå spist til frokost denne uka? Jeg har tatt bilde av frokostene mine min denne uka. Har til en forandring ikke spist det samme hver dag:-) Noe jeg ofte gjør da jeg er et vanedyr og ofte spiser det samme i perioder. Mest for enkelthet tror jeg:-) Men får lett dilla på noe og da går det i det titt og ofte til det går over av seg selv. Til alle frokostene mine denne uka har jeg hatt en stor "kaffelatte" av eggemelk, så jeg har vært mette i rundt 5-6 timer alle dagene:-)

Tyrkisk yoghurt med hjemmelaget frokostblanding
Dette er blitt spist 2 dager + til lunsj også noen dager:-)

Tykk frokost pannekake med rømme og blåbær

Omelett med baconost og purreløk

Hjemmelaget lavkarbo rundstykke  med egg/bacon salat(delikat) 1 stk brie ost

3 kommentarer:

  1. Takk for påminnelsen! Eggemelk-kaffe - det må nemlig testes! :)

    SvarSlett
  2. ..hva gjør du foresten med alle eggehvitene du får til overs..? :)

    SvarSlett
  3. Hei Helen, ja kaffelatte versjonen av eggmelk er kjempegodt synes jeg:-) Egghviten som jeg får til overs bruker jeg i omeletter, lager proteinmousse (eggehvite og proteinpulver med sjokoladesmak), smoothie, i baksten etc..

    SvarSlett