Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

lørdag 13. august 2011

Pizzasnurrer



3 egg
100 gr philadelpiaost naturel
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk.

Kjør alt sammen med en stavmikser og la røra vile ca 15 min
så fiberhusken får tykknet røra.
Imens lager du fyll:

300 gr kjøttdeig
1 løk, liten/middels str.
1 hvitløksfedd
1 champinjonger
3 toppede ts tomatpure
litt vann og krydder alt etter hva du liker.

Brun alt i panne og gni kjøttdeigen til den blir finkornet.
Ha i tomatpure og la stå og putre litt til. Viktig for å få fram sødmen.
Når røra er tykk som grøt brer du den utover 1 bakeplate dekket med  bakepapir. Stek så i ovnene 180-200  i 10-15 min.
Ta ut og bre fyllet jevnt utover men ikke helt ut i kanten.
Stek i nye 10-15 min. Imens river du godt med ost.
Når steketida er over tar du brettet ut og strør ost over med engang.
Husk å strø godt ut i kanten. Osten er limet her.
Bruk bakepapiret til hjelp og rull sammen til en fast rullekake som du pakker stramt inn i bakepapiret, legger den på en rist med skjøten ned for å avkjøles.Når den er kald kan du enten skjære skiver og strø ost over disse før du lar dem stå litt ovnen..eller du kan oppbevare rullene i kjøleskapet og skjære pizza snurrer etter behov.

Dette er oppskriften til Nannah og de var enkle å lage og smakte kjempegodt.
Jeg skal ha med meg på besøk for der skal de servere pizza, derfor laget jeg pizzasnurrer.



4 kommentarer:

  1. Mmmmm, dette skal eg prøve :) Hørtes kjempegodt ut :)

    SvarSlett
  2. Åå denne må testes!

    Må takke for den fine bloggen din!
    Du er flink til å oppdatere, alltid nye innlegg når jeg titter innom :)

    SvarSlett
  3. Mariann, ja disse er utrolig gode og enkle å lage.

    Helen, disse kan du glede deg til med god grunn:-)

    Lavkarbokjerringa, Takk for fine ord og at du liker bloggen:-) Er jo det som er meningen med å blogge at andre skal få inspirasjon og tips.

    SvarSlett