Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

tirsdag 23. august 2011

Veiing

Tradisjonen tro, så veier jeg meg alltid før ferie:-) Ikke spør meg hvorfor for jeg vet at jeg ALLTID går opp 1-3 kg iløpet av ferien, alt etter hvor lang den er:-) Derfor ble jeg litt sjokket idag, jeg har gått opp 2 kg nå de siste ukene????, men klærne mine er ikke blitt strammere, hmmmm kan det være "muskler" eller spiller vekta meg et puss?  Eller er det den tiden i mnd. da vekta har en normal økning? Ja,ja tallet lyste mot meg og det er det jeg skal forholde meg til om jeg har "spist" meg opp denne ferien;-) Juhu.... imorgen ligge jeg langflat på solsengen og nyter sommer og sol igjen. Skal rett og slett bli nydelig. Så idag blir det å gjøre klar for avreise og last minutt handling før vi drar. Har bakt brød som vi skal ha med og de ligger klar på kjøkkenet. Lever jo lavkarbo etter beste evne selv om det er ferie. Vi spiser jo frokost og lunsj hjemme, så det går fint, da velger vi jo maten selv, middag ute på kvelden er heller ikke det store problemet. Kutter bare ut ris,pasta og potet og ber om mer grønnsaker eller en salat:-) Null problem. Det største problemet er jo et glass vin i ny og ne og litt øl og en drink, men det er jo ferie og litt kos skal en unne seg. Om en ikke skal "skeie" ut når en har ferie, når skal en gjøre det da? Det er viktig å se muligheter og ikke begreninger i alt. Det er mitt motto. Så nå er jeg ferieklar folkens:-) "snakkes" fra varemere strøk neste gang.

4 kommentarer:

 1. God tur og kos deg masse.
  Det høres veldig deilig ut, å ligge på en sol seng nå.
  Når du kommer hjem får du sjekke innom bloggen min og se fremdriften på campingvogna.

  SvarSlett
 2. Takker masse for det. Skal bli nydelig å lade batteriene. Bloggen din følger jeg med på ferien også, pc er med:-) Har planer om å få til litt blogging selv innimellom.

  SvarSlett
 3. Kos deg på ferie. Kunne virkelig tenkt meg litt mere sol jeg å! God tur!

  SvarSlett
 4. Takk YoYo:-) Nå har jeg nettopp hatt meg en god frokost på terrassen i 35 gr. skal bare slapppe litt av og så er det rett på SPA eller Hamam som det heter her:-) Da blir det skrubbing og peeling til den store gullmedaljen av hele kroppen + en god massage som avslutting. Så blir det noen timer på en solseng etterpå. Ferielivet er nydelig:-)

  SvarSlett