3 egg
100 gr philadelpiaost naturel
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk.
Kjør alt sammen med en stavmikser og la røra vile ca 15 min
så fiberhusken får tykknet røra.
100 gr philadelpiaost naturel
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk.
Kjør alt sammen med en stavmikser og la røra vile ca 15 min
så fiberhusken får tykknet røra.
Imens lager du fyll:
300 gr kjøttdeig
1 løk, liten/middels str.
300 gr kjøttdeig
1 løk, liten/middels str.
1 hvitløksfedd
1 champinjonger
3 toppede ts tomatpure
litt vann og krydder alt etter hva du liker.
Brun alt i panne og gni kjøttdeigen til den blir finkornet.
Ha i tomatpure og la stå og putre litt til. Viktig for å få fram sødmen.
Når røra er tykk som grøt brer du den utover 1 bakeplate dekket med bakepapir. Stek så i ovnene 180-200 i 10-15 min.
Ta ut og bre fyllet jevnt utover men ikke helt ut i kanten.
Stek i nye 10-15 min. Imens river du godt med ost.
Når steketida er over tar du brettet ut og strør ost over med engang.
Husk å strø godt ut i kanten. Osten er limet her.
Bruk bakepapiret til hjelp og rull sammen til en fast rullekake som du pakker stramt inn i bakepapiret, legger den på en rist med skjøten ned for å avkjøles.Når den er kald kan du enten skjære skiver og strø ost over disse før du lar dem stå litt ovnen..eller du kan oppbevare rullene i kjøleskapet og skjære pizza snurrer etter behov.
1 champinjonger
3 toppede ts tomatpure
litt vann og krydder alt etter hva du liker.
Brun alt i panne og gni kjøttdeigen til den blir finkornet.
Ha i tomatpure og la stå og putre litt til. Viktig for å få fram sødmen.
Når røra er tykk som grøt brer du den utover 1 bakeplate dekket med bakepapir. Stek så i ovnene 180-200 i 10-15 min.
Ta ut og bre fyllet jevnt utover men ikke helt ut i kanten.
Stek i nye 10-15 min. Imens river du godt med ost.
Når steketida er over tar du brettet ut og strør ost over med engang.
Husk å strø godt ut i kanten. Osten er limet her.
Bruk bakepapiret til hjelp og rull sammen til en fast rullekake som du pakker stramt inn i bakepapiret, legger den på en rist med skjøten ned for å avkjøles.Når den er kald kan du enten skjære skiver og strø ost over disse før du lar dem stå litt ovnen..eller du kan oppbevare rullene i kjøleskapet og skjære pizza snurrer etter behov.
Dette er oppskriften til Nannah og de var enkle å lage og smakte kjempegodt.
Jeg skal ha med meg på besøk for der skal de servere pizza, derfor laget jeg pizzasnurrer.
Mmmmm, dette skal eg prøve :) Hørtes kjempegodt ut :)
SvarSlettGleder meg til å teste!
SvarSlettÅå denne må testes!
SvarSlettMå takke for den fine bloggen din!
Du er flink til å oppdatere, alltid nye innlegg når jeg titter innom :)
Mariann, ja disse er utrolig gode og enkle å lage.
SvarSlettHelen, disse kan du glede deg til med god grunn:-)
Lavkarbokjerringa, Takk for fine ord og at du liker bloggen:-) Er jo det som er meningen med å blogge at andre skal få inspirasjon og tips.