Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 1. august 2011

Meny dag 5

Frokost: Fylt pannekake
1 pannekake 1 egg, 1 ss fløte + smør til steking
Fyll:  50 gr graddost, 30 gr isbergsalat, 50 gr tomat, 50 gr skinke, 20 gr majones, 10 gr vårløk
Totalt  3,13 karber

Lunsj:
Rester fra skinkeformen i går
Totalt 8 karber

Middag: Kyllingklubber med salat
Her kan dere prøve å fordele  kyllingklubber og salat slik at det blir riktig mengde karbohydrater for denne dagenJ Bruk www.diett.no


40 gr fløte fordelt utover dagen til kaffeJ utgjør 1,16 karber

4 kommentarer:

 1. Jeg satte i gang i går! Og det var dine dagsmenyer som satte det hele igang. Så takk for inspirasjon! :)

  Det går som en lek foreløbig! (Man skal jo ikke veie seg hver dag, men jeg har gått ned 500 g på to dager... jippi!)

  SvarSlett
 2. Gratulere så masse Helen. Kjekt at du blir inspirert av menyen:-))Lykke til de neste dagene.

  SvarSlett
 3. Hei! Har du kastet deg på atkins induksjon du også ja! Jeg gjorde det før ferien og det var effektivt ja. Jeg skal igang igjen fra mandag. Da er ferien over og da må kroppen tilbake til normalen. Fint at du legger ut menyer. Inspirasjon! Håper du har hatt en fin sommer. Se om jeg kommer igang med litt blogging igjen jeg også. Stille lenge med bryllup og ferie. Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 4. Heisann, der var du tilbake ja:-) Ja jeg måtte jo teste det. Elsker jo å teste ut diverse ting og tang når det gjelder mat og kropp. Det jeg har lært med Atkins Induksjon er rett og slett å spise mindre og kjenne etter at kroppen faktisk er METT. Jeg har blitt mer obs på å lytte til kroppen og "skaptafsingen" eller "skapmusa" er så og si borte. Saksløkene er blitt forsterket, så det er mye positivt her. Må få satt opp noen nye dager med meny forslag nå. Fredag og handle dag:-)

  SvarSlett