Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 17. august 2011

Feriemodus

Jeg kjenner at feriemodusen kommer snikende:-) Herlig med tidlig ferie og en ferie litt senere på sommeren/høsten.  Nå har jeg jo hatt det å se frem til alle disse ukene med dårlig vestlandsvær. Ikke mange fine sommerdager vi har hatt. Er jo så trist, vi går jo å venter på sommerværet fra januar av og håper at den skal begynne rundt påske:-) Jeg må ærlig innrømme at jeg er et skikkelig sommermenneske. Storkoser meg når det er finvær og utevær. Trenger ikke være sol altså, men minimum 20 grader og oppover passer meg og min kropp. Så derfor kjenner jeg nå at når jeg drømmer litt om hva jeg skal om 1 uke:-) ja da kjenner jeg at feriemodusen kommer snikende, herlig følelse. Har kun 5 dager igjen å jobbe før ferien starter for alvor. Late dager i sommer og sol med masse god mat og lange turer langs strand promenaden eller sykkelturer rundt i byen med innlagte "pitstopp" for væskepåfylling:-) Skal prøve å få blogget litt selv om jeg er på ferie, har jo med pc og liker å lage mat, så kanskje noen nye oppskrifter dukker opp, hvem vet.For ferie eller ei, vi må jo ha mat:-) Men om jeg blir litt mindre aktiv så vet dere hvorfor:-) Ha en strålende dag allesammen. 

3 kommentarer:

 1. Du er ikke alene om å være sommermenneske! God temperatur og sol lysner humøret mitt til tusen, og tanken på en kald vinter er ikke særlig imøtekommende. Men man skal være glad for det man har, og uten vinteren så hadde vi aldri satt så stor pris på sommeren :) Ha en strålende dag du og, gleder meg til å lese fra ferieturen din!

  SvarSlett
 2. Det blir nok herligt med ferie:)
  Jeg liker sol og varme men 20 grader og bris holder lenge for meg:)
  Nå som jeg har vært hjemme så lenge(ca 18 mndr) pga av et plagsomt kne blir ikke ferie helt det samme for det er noe man jobber seg opp til.Ja ja ska ikke klage.
  I dag fikk jeg forresten kjøpt soyaflak så nå skal jeg prøve å lage kjeksene:)

  Du får også ha en super flott dag og ferie:)

  SvarSlett
 3. Kristin: Jeg skal prøve å være flink å blogge i ferien også, skal jo på "hytta" så jeg kommer jo hjem:-) Samle D-vitaminer og tine kroppen godt opp for vinteren:-) Gleder meg til ferie nå.

  Anne May: Ja ferie blir godt:-) Oj 18 mnd her hjemme, det er lenge. Lykke til med kneet ditt, håper at det snart blir bedre.

  SvarSlett