Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 14. august 2011

Dagen derpå

Å huff å huff idag er det dagen derpå. Var jo som nevt i går på konsert. Det var en kjempekoselig kveld og ca 13.000 mennesker var å så på Allan Jackson.  Men for min del som skjelden drikker alkohol, noe jeg gjorde igår, å hellemin altså. Er det en skikkelig nedtur idag:-)  Jeg har vel nesten ikke klart å innta stort mer enn 1/2 pizzasnurr, 2 glass cola zero og litt vann før nå nettopp:-)) Da ble det 2 stk havrekjeks med masse smør. Det smakte faktisk godt. Så nå er vel formen stigende igjen. Idag er en slik dag da jeg forstår at det er leeeeenge mellom hver gang jeg drikke alkohol. Phu.... Er lei av å ligge i "fosterstilling" nå:-)
Men vi hadde jo en slik en fin kveld igår og været var på våres side. Så hele kvelden ble vellykket:-)) Masse glade mennesker og god musikk. Vi ble ikke så sene hjem, da jeg tenkte på dagen idag, men det hjalp lite med tanke på dagen derpå følelsen:-)). Men vi må jo kose oss også av og til:-))  Blir  en stund til nå tror jeg, hm,hm:-)) Skal jo snart på ferie og da blir det jo av erfaring konsumert mer alkohol. Et glass da og et glass da som kos og dessert:-) Men overleve nok det. Ha en nydelig uke allesammen. Knib fra meg:-))

2 kommentarer:

  1. Huff, det høres ikke bra ut :-) Enten må du begynne å drikke mer, eller....... jeg vet ikke helt :-)
    Alt blir mye bedre i morgen

    SvarSlett
  2. He,he ja hva kan man gjøre? Kun vente til det går over:-)Idag er alt bra igjen. Ha en nydelig dag.

    SvarSlett