Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 25. april 2012

Må bare

Ja jeg må bare fortelle om disse bærene igjen. Har skrevet om de for lenge siden også, men jeg kan simpelthen ikke få nok av de:-) Det  er dette med svakhet igjen:-) De var en periode utsolgte på Iherb og jeg kjøpte en pakke på helsekosten her i norge, å fy for noen tørre harde klumper...... de som jeg kjøper på iherb er myke og syrlige, minner litt om vingummi synes jeg, så derfor måtte jeg bare nevne dem en gang til. Jeg er så svak for disse at jeg kan ikke ha dem i hus alltid. Men kanskje du også liker dem. Var derfor jeg måtte nevne dem her på siden igjen. Så kan du også få en svakhet for disse golden berries:-) lørdagskos eller supert å ha i veska å knaske på litt innimellom:-) Nam,nam har ennå 1,5 poser i skapet.

Bare må prøves, supergode er disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar