Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 23. april 2012

Jeg må tillstå...............

Ja jeg må tilstå at jeg sprakk.........................:-( den 3 april skrev jeg at jeg ville innføre kjøpestopp på klær, sko etc.... til meg selv. Vel...... jeg holdt i 3 uker og det har vært hardt. Jeg har unngått butikker og kafeer, kun handlet mat. Idag har jeg fri fra jobb, så etter tannlegebesøk, hudpleie så ble fristelsen sååååååå stor at jeg måtte kikke litt rundt i butikkene og der, ja der hang jo den "perfekte" sydenkjolen eller brukes til alt kjolen og jeg ble dratt mot den. Prøvde den og den satt som et skudd, hva ellers hadde jeg ventet, den ropte jo på meg.....hmmmmm.. så svak ble jeg at den havnet ned i posen fra butikken og ble med meg hjem. Måtte bare prøvee den en gang til, å joda den passet like perfekt her hjemme også så da klarte jeg ikke holde meg 1 mnd engang uten å shoppe noe nytt. Men det stoppet ikke med kjolen..... neida måtte jo ha en fine BH til å ha under og så trengte jeg ny leppepomade fra Nimue og litt duppeditter til hus og litt til datt, så kom jeg da hjem med pose etter  pose og med verdens svarteste samvittighet. Følte meg svak og elendig, tidligere på dagen hadde jeg sendt pakke avgårde til Asia til noen fattige vi kjenner som trenger klær og så faller jeg for fristelsen til å kjøpe noe jeg i utgangspunktet ikke trenger:-( er jeg et dårlig menneske da eller svakt er vel mer riktig å si.

I helgen har jeg også syndet matmessig. Spiste en hel plate med smash sjokolade som jeg slettes ikke burde da jeg ikke tåler verken melk eller sukker, men klarte ikke stoppe tok en bit da og en bit da og så var det tomt før jeg fikk snudd meg og magen ja den sto ut som om jeg var gravid i 10 mnd å ikke nok med det.......................... jeg spiste også noe chili greier som jeg heller ikke burde, men følte meg som en narkoman......... som bare måtte ha det. Men det stoppet ikke der heller......uæææ... igår serverte jeg fløtegratinerte poteter til gjestene og jeg bare måtte grave oppi den skålen også, om kun 1 ss, men hereg... korfor klarte jeg ikke lavære da heller???? Vet ikke hva det var med meg i helgen for jeg var så trøtt og sliten og hadde så lite energi og så skeiet jeg helt ut matmessig, grrrrrr...... Men nå har jeg nå tilstått mine svakheter og det hjalp på samvittigheten. Skal ikke gjennta seg på leeeeeeenge iallefall. Kan ikke huske sist jeg var sååååå svak og ikke klarte styre meg for fristelser. Eller igrunnen så er det ikke fristelser, for jeg pleier ikke ha lyst på slike ting, men noe må det være som utløste denne trangen til å putte dette f..... skapen inn i munnen min.

Nå er det nå mandag og matmessig har jeg kommet meg inn på rett spor igjen, men så sprakk jeg jo så til de grader når det gjaldt shopping.

Om 2 dager skal jeg veies igjen og det ser jeg frem til med skrekk og gru. Kan umulig bli noen positivt tall som lyser mot meg denne uka.

Phuuuu.... det gjorde godt å få det ut, jeg trøster meg med at vi er ikke perfekte noen av oss og alle har sine svake sider av og til, denne gang var det tydeligvis min tur.

Ha en nydelig uke allesammen:-)

Store knib fra meg

4 kommentarer:

 1. jaja... gjort er gjort og sånn er det. :) Ingen vits i å ha dårlig samvittighet lenger enn nødvendig! Bare tenk på hvor heldig du er som finner en kjole som sitter som et skudd! Heldig du :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja gjort er gort og elg er elg:-) Men så unødvendig å "sprikke" såååååå til de grader så lenge jeg vet konsekvensen av det både helsemessig og vektmessig. Særlig nå som jeg skal NED de kosekiloene mine. Ja kjolen er like fiiiiiin ennå den:-)Måtte prøve den igjen igår kveld og svinse litt rundt foran gubben. Den falt i smak der også:-)

   Slett
 2. Godt å høre at det ikke bare jeg som er superstreng med seg selv. Prøver å ikke være så himla flink hele tiden, uten å begynne å dømme meg selv. Ikke lett dette her...
  Lykke til med fortsettelsen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:-) Tror det er et kvinnesyndrom dette med å være streng mot seg selv.

   Slett