Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 25. april 2012

Å vekta gikk........

Ja så var det onsdag og ny veiedag. Etter helgens utskeielser hadde jeg ikke de helt store forventningene til resultatet. Men jaggu ble jeg positivt overrasket:-) Ned 400 gr til, så nå har jeg totalt gått ned 2,7 kg på 6 uker. Ikke mye........................ men ned er det iallefall. X fingrene for at jeg klarer minst 1 kg til de neste 2 ukene for da skal jeg på ferie og sprade i bikini. Vet av erfaring at jeg kommer til å gå opp  et par kg igjen:-( men ferie er ferie og da nytes vin og andre gode drinker på terassen til solnedgangen. Så da blir det litt mer livsnyting enn gjennomsnittlig, men treningsklærne er også med på mine ferier så noen joggeturer og sykkelturer blir det alltids og iløpet av ferien:-) Så nå er det en fest til helga ellers så blir det beinhard kjøring på mat og trening de neste 2 ukene i håp om at jeg klarer minst 1 kg til ned, hei, hei på meg:-)

2 kommentarer:

  1. Heier på deg jeg. Du er kjempeflink, bare stå på videre :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ååååå så kjekt når du heier på meg:-) sum,sum sumarum har jeg jo faktisk gått ned 0,45 kg pr uke om jeg fordeler de 2,7 kg på 6 uker:-) så om 2,7 kg ikke er mye, så er det jo nesten et halvt kg i snitt pr uke og det må jeg jo si meg fornøyde med:-) Det er tross alt 5 pk smør + litt til:-) Liker å gjøre nedgangen om til smørpakker jeg. Hvordan går det med deg da?

      Slett